Ga voor een sportief cadeau- geef een skelter!

berg reppy skelter

Je kind is bijna jarig, een van de feestelijke dagen van het jaar. De uitnodigingen zijn verstuurd, de taart is besteld, de nieuwe kleren liggen klaar, hoog tijd om op zoek te gaan naar een verjaardagscadeau.

Het is belangrijk om een cadeau te kiezen dat bij de jarige past. Zo maak je een boekenwurm blij met een nieuw boek en zal een kind dat graag knutselt dolblij zijn met nieuwe glitterstiften.

Een cadeautje dat bijna alle kinderen geweldig zullen vinden is een sportief cadeau.

Veel kinderen genieten ervan om lekker buiten te spelen. Het is goed voor hun sociale vaardigheden en hun motoriek.

Weet je niet welk cadeau past bij sportieve jongens en meisjes, dan hebben wij de perfecte tip voor je! Ga voor een skelter.

Met een skelter maakt je kind echt ‘de blits’ tijdens het buitenspelen, het is de droom van ieder kind.

Een skelter zorgt jarenlang voor veel speelplezier. Er zijn nog meer redenen waarom de skelter het ideale verjaardagscadeau is. We zetten ze hier voor je op een rijtje.

berg reppy skelter

Redenen om een skelter cadeau te geven

  • Door op een skelter te rijden ben je lekker in beweging. Het verbetert je motoriek en behendigheid. Je krijgt er ook een betere conditie van.
  • Als je kind in je wijk gaat skelteren, maak hij of zij gemakkelijk contact met de andere kinderen in de buurt. Er zullen meer kinderen met een skelter zijn, zodat ze gezellig samen kunnen rijden. Goed voor de sociale vaardigheden dus en ideaal om nieuwe vriendjes en vriendinnetjes te maken
  • Er zijn ook al skelters voor jongere kinderen. Zo is de Berg reppy skelter een compacte skelter die geschikt is voor kinderen vanaf drie jaar. De Berg reppy skelter is eenvoudig te besturen. Door het direct drive systeem gaat vooruit en achteruit trappen eenvoudig. Het kuipstoeltje is verstelbaar zodat je jarenlang plezier hebt van deze skelter
  • Een laatste voordeel is dat er vele gave accessoires te koop zijn voor een skelter, ideaal om volgend jaar als cadeau te geven!