Kindersloffen nodig?

kindersloffen


Ook voor de allerkleinsten is het belangrijk dat ze het warm genoeg hebben. Neem daarom eens kijkje op de webshop en bekijk het brede aanbod aan kindersloffen. Texelana heeft verschillende soorten sloffen voor de kinderen, maar ook baby’s. Ontdek de sloffen gemaakt van schapenvacht en wol die lekker zacht aanvoelen op de huid. Om het makkelijk te maken zijn deze sloffen voorzien van klittenband. Zo kunnen de kleintjes deze sloffen zelf aan en uit doen. Deze sloffen zijn echt gericht op kinderen want naast klittenband hebben ze ook een antislip zool. Door deze zool hebben kinderen meer grip tijdens het lopen. 

Bekijk het huidige assortiment op de website. Hier zul je verschillende modellen vinden in kleuren die echt past bij de allerkleinsten. 

kindersloffen

Voordelen sloffen

Mocht je een vloer hebben waar je liever niet wilt dat erop gelopen wordt met de schoenen aan dan zijn sloffen een perfect alternatief. Zo zit je niet alleen in de ochtend er lekker warm bij, maar het zit ook nog eens erg comfortabel. Het is daarom een goed idee om sloffen voor de kinderen te kopen, maar misschien ook nog wel voor de rest van de familie. Er is een ruim aanbod beschikbaar op de webshop. Veel producten zijn op voorraad dus als je vandaag nog jouw paar kindersloffen besteld zullen deze tussen een en drie werkdagen bij jou thuis bezorgd. Dus waar wacht je nog op? Ga naar de website en bestel een mooi paar kindersloffen!