Niemand ontgaat de geboorte

Geboorteborden

Bepaalde dingen in het leven wil je aan iedereen laten weten, een van deze dingen is de geboorte van je kind. Of dit nu een jongen of een meisje is, je wil het zo snel mogelijk aan iedereen laten weten. Door het plaatsen van een geboortebord tuin weet je zeker dat iedere passant weet dat je ouders bent geworden, de borden zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Alleen met naam, maar ook met naam en geboortedatum erbij. Voor jongens en meisjes zijn er vele leuke en grappige borden om te gebruiken.

Geboorteborden

Stoere en schattige borden

Voor ieder pasgeboren kind zijn er verschillende borden te verkrijgen, ga je voor een schattig poesje of ander leuk dier. Maar ook een stoere graafmachine is leuk om als geboortebord tuin te plaatsen, zo is er voor iedereen een geschikt bord te vinden. Je kunt zelf een leuke keuze maken, ook zijn er de bekende blauwe en roze borden voor jongens en meisjes. Maar ook als je een neutraal bord wil ben je bij happysigns.nl aan het goede adres. Kijk rustig rond in het enorme assortiment en laat je verrassen met een origineel bord.

Je vindt altijd een passend bord

Waar je ook naar op zoek bent, een passend geboortebord tuin vind je altijd in de webshop. De borden zijn ook in verschillende formaten verkrijgbaar, ook wanneer je een meerling hebt gekregen zijn er passende borden voor. Voor het plaatsen van een bord hoef je geen vakman te zijn, met een paar schroeven en een paal ben je er al. Het formaat van het bord kun je ook kiezen naar gelang de grootte van je tuin, de borden zijn verkrijgbaar van klein tot zeer groot. Kijk snel in de webshop van happysigns.nl en bestel snel een geboortebord, zo ziet iedereen hoe trots je bent op je wereldwonder.