Diamond painting eigen foto

Diamond painting eigen foto

Je favoriete foto verrijken met een nieuw karakter? Het kan met diamond painting!

Bijna iedereen heeft wel één of meerdere foto’s die om welke reden dan ook speciaal is voor hem of haar. Hierbij zou het onder meer kunnen gaan om foto’s van speciale gelegenheden zoals bruiloften en andere grote feestje, foto’s van je kinderen, ouders of grootouders of fraaie foto’s die je ooit tijdens een vakantie hebt geschoten. Dat je dergelijke foto’s graag uitvergroot aan je muur zou willen hangen is dan ook maar wat logisch. Daarnaast zijn er nog diverse andere mogelijkheden om de foto in kwestie op een zo mooi mogelijke manier te tonen aan de buitenwereld. Een van deze mogelijkheden bestaat uit met diamond painting eigen foto te bewerken. Hierbij sla je in wezen twee vliegen in één klap, want naast het feit dat je je favoriete foto hiermee verrijkt met een heel nieuw karakter geldt diamond painting ook nog eens als een heerlijk ontspannen hobby waar je juist in een stressvolle tijd zo’n behoefte aan hebt.

Diamond painting eigen foto

Het stappenplan op weg naar je eigen diamond painting foto

Bij diamond painting van een eigen foto volgt men dikwijls het volgende stappenplan:

  • Je kiest een eigen foto uit die je middels diamond painting wilt bewerken.
  • Via een fotobewerkingsprogramma bewerk je de foto zo nodig nog een beetje, zodat de kleuren helemaal naar je wens zijn.
  • Je stuurt de foto op naar een diamond painting specialist.
  • Van deze specialist krijg je een pakket thuisgestuurd, waarin je een canvas met het ontwerp, talrijke steentjes met kleurcodes en nog wat handige extra gereedschappen aantreft.
  • Je plakt de steentjes op het canvas aan de hand van de kleurcodes. Wanneer je het canvas hebt volgeplakt zul je het fraaie resultaat kunnen aanschouwen.