Urenlang speelplezier met een speelhuisje met glijbaan

Een speelhuisje met glijbaan zorgt gegarandeerd voor urenlang speelplezier voor je kind. De meeste uitvoeringen van een speelhuisje zijn voorzien van een voordeur en ramen. Zo kan je kind altijd zien wie er voor de deur staat of wat er buiten in de tuin allemaal gebeurt. Kinderen kunnen binnen in alle rust spelen in hun eigen speelhuisje met glijbaan. Diepste geheimen worden met elkaar gedeeld of ze bevinden zich in hun eigen fantasiewereld. Veel speelhuisjes zijn voorzien van een veranda en een trappetje en kunnen worden uitgebreid met diverse accessoires. Zo kies je voor een speelhuisje met een glijbaan, een zandbak, een schommel, een bloembak, een brievenbus of een krijtbord. Je kunt het zo uitgebreid maken als je zelf wil. De toevoeging van een glijbaan bij het speelhuisje zorgt voor nog meer speelplezier. Daarnaast blijven de kinderen lekker actief waardoor de lichaamsbeweging goed wordt gestimuleerd.

Hoe veilig is een speelhuisje met glijbaan

Alle speelhuisjes die worden verkocht worden eerst uitvoerig getest. Alle speelhuisjes dienen aan de Europese richtlijnen te voldoen waardoor ze over het algemeen veilig zijn voor de kinderen. De speelhuisjes van hout hebben geen splinters en de zon op het hout zorgt niet voor extreme warmte. Dat zorgt ervoor dat kinderen zich niet kunnen bezeren. Wanneer je kind nog erg jong is is het aan te raden om altijd een oogje in het zeil te houden. Zo weet je zeker dat alles goed gaat. Kies ook altijd een speelhuisje dat past bij de leeftijd van je kind. Laat erg jonge kinderen dus niet spelen met een groot en hoog speelhuisje met een lange glijbaan.

De montage van een speelhuisje

De speelhuisjes worden niet als een geheel geleverd. Hierdoor kan het speelhuisje eenvoudig worden vervoerd en kun je hem ook makkelijk een plekje in de tuin geven. De opbouw van een speelhuisje is redelijk eenvoudig. Zolang je een accuboor bij de hand hebt kun je het speelhuisje met een aantal uur in elkaar zetten. Bij de levering van het speelhuisje krijg je een uitgebreide montagehandleiding. Hierin staat per stap hoe je het huisje in elkaar kunt zetten. Je kunt het zien als een IKEA-pakket. Het is vrijwel voor iedereen te doen om het speelhuisje in elkaar te zetten. Vrijwel alle onderdelen zijn al voorgeboord en worden geleverd met de juiste materialen om het jou zo eenvoudig mogelijk te maken.