Babyfoon – veiligheid in de kinderkamer

Terwijl de baby’s vroeger in de kamer van hun ouders sliepen, slapen ze vandaag heel vroeg in hun eigen kamer. Zodat je als ouder rust kan krijgen in de avond. Maar hier moet je ook altijd een goed gevoel bij hebben, daarom gebruiken veel ouders een babyfoon (Bron: DeBeste).

Babyfoons van vroeger

Vele van vroeger kennen de babyfoons als apparaten waarbij er geluid wordt opgenomen door een apparaat in een kamer en die afgespeeld wordt op een apparaat in een andere kamer. Zo wisten ouders die in de woonkamer aan het relaxen waren na de bedtijd van hun baby of hun baby aan het huilen was en hen nodig heeft. Een groot nadeel aan de babyfoons van vroeger is dat deze via frequenties werkten, waardoor het mogelijk was om ook afgeluisterd te worden. Dit kon door middel van het zoeken naar dezelfde frequentie als dat de babyfoon op zat met een walkie talkie, een andere babyfoon of andere apparaten. Dit leidde helaas tot slechte situaties.

DeBeste Babyfoon

Tegenwoordig zitten meeste babyfoons anders in elkaar en werken ze met elkaar via bluetooth of een andere soortgelijke connecter, waardoor de connectie privé is. Daarnaast zijn de beste babyfoons van nu geavanceerder en met name dat ze ook beeld kunnen weergeven. Ook dit heeft zijn nadelen, aangezien veel jonge ouders erg beschermend zijn kan het zijn dat zij spoken zien op de babyfoon video. Maar over het algemeen worden de babyfoons van nu met veel waarde gewaarborgd.

Bent u op zoek naar een babyfoon? Bekijk en vergelijk dan alle babyfoons met uw wensen (en laat de horrorfilms maar een tijdje zitten). De markt van nu biedt u veel babyfoons aan, zoek met name een babyfoon die een privé connectie heeft en kies of u beeld of beeld en geluid wilt.