Boxkleed kopen? Lees hier waar je op moet letten

boxkleed

Je baby verdient de beste kleding en spullen. Van rompertjes tot de box waar hij of zij in ligt, alles is belangrijk om je kind te laten groeien. Als je al een box hebt gekocht, is het van belang om ook een boxkleed te kopen. Je wilt natuurlijk niet dat je baby zich bezeert of niet lekker ligt tijdens het slapen. Daarom zijn er genoeg boxkleden voor jouw box en helpen wij jou met de juiste keuze maken. Ben je benieuwd waar je op moet letten? Lees dan verder!

Materiaal boxkleed

Het materiaal van je boxkleed is vrij belangrijk. Het moet namelijk zacht genoeg zijn voor je kind om op te liggen, slapen en spelen. Daarnaast moet je het kleed uiteraard ook kunnen wassen, het liefst in de wasmachine. Daarvoor heb je verschillende materialen. Textiel is hierin het beste materiaal. Dit blijft mooi en ze gaan ook langer mee dan andere materialen. Boxkleden kunnen namelijk ook gebruikt worden als speelkleed in de woon- of slaapkamer, dus niet alleen voor je box zelf. Het is dus wel zo belangrijk om er een te kopen die een stootje kan hebben.

De stijl en maat

Dit is volledig afhankelijk van jouw smaak en keuze. Wel is het handig om een kleed te kopen wat precies in de box van je baby past als je hem hiervoor gaat gebruiken. Te groot is sowieso niet handig, en te klein ook niet. Als je hem puur op de grond als speelkleed gaat gebruiken is dit minder relevant. Gelukkig hebben de meeste webshops boxkleden in allerlei soorten en maten. Qua stijl kan je kiezen voor een kleed in dezelfde stijl van jouw huis voor een afgetekend beeld of je kan een andere kleur kiezen voor een wat speelse look.

Leuk, maar wil je er nu gewoon eentje hebben? Koop dan hier het perfect boxkleed. Op Koeka.com vind je allerlei soorten boxkleden, maar ook kleding voor je baby, beddengoed, knuffels en nog véél meer.