Hubelino knikkerbaan: het leukste speelgoed voor je kind

knikkers

Wat voor formaat Hubelino knikkerbaan je ook kiest: het is zo dat je kind er oneindig veel plezier van gaat hebben. Je kunt er opstellingen mee bouwen en ontwerpen en daaromheen met Duplo blokken nog meer creëren en bouwen. Er zijn diverse formaten knikkerbanen van Hubelino. Van 45 delen tot 525 delen. In elke doos van dit product vind je onderdelen waar je de knikkerbaan mee kunt opbouwen. Zo zijn er de knikkers, blokken, trechters, bochten en rechte stukken. Ben je een beginner, dan zit er een handige gebruiksaanwijzing bij om de bouwdelen in elkaar te zetten. Een garantie voor plezier.

De Hubelino knikkerbaan uitbreiden

Je hebt diverse varianten van de Hubelino knikkerbaan. Zo kun je beginnen met een set van 45 onderdelen. Dit is een uitstekende beginnersbaan. De grootste sets van Hubelino knikkerbanen bevatten 525 onderdelen. Dit is de jubileumeditie. Je kunt alle varianten uitbreiden met bijvoorbeeld een 128-delige baanelementenset. Of er zijn specials zoals bijvoorbeeld de wip wap uitbreidingsset. Het is ontzettend leuk om een Hubelino knikkerbaan op feestdagen cadeau te doen en bijvoorbeeld later op een verjaardag een uitbreiding cadeau te geven.

Hoe zit het met de Hubelino jubileumeditie?

Omdat Hubelino tien jaar bestaat hebben ze een jubileumeditie ontworpen. Deze knikkerbaan bevat maar liefst 525 onderdelen, ongekend groot. Je vindt in het pakket 361 bouwstenen, 142 baanelementen, trechter en swing, katapult en 2 grondplaten. Volgens de gebruiksaanwijzing kan je met deze indrukwekkende grote knikkerbaan urenlang bouwen en plezier hebben. Heb je de ruimte, dan is de jubileumeditie het kopen waard.

Vanaf welke leeftijd is Hubelino te gebruiken?

De knikkerbaan van Hubelino is te gebruiken door kinderen vanaf drie jaar. Jonger is niet verstandig, omdat het gevaar bestaat dat jonge kinderen de knikkers kunnen inslikken. Vanaf het derde jaar kunnen kinderen de knikkers eindeloos in de baan doen en kijken waar ze uitkomen. Vanaf ongeveer vijf jaar kan een kind een knikkerbaan opbouwen. Eerder zal het niet lukken, maar het is altijd leuk om samen met een volwassenen de knikkerbaan op te stellen. Heb je interesse om een Hubelino knikkerbaan te kopen? Ga dan eens naar Uniblocks.nl. In deze webshop vind je een divers assortiment met leuke prijzen.