De leukste slofjes voor je baby

babyslofjes

Ook al is je kleine meid of jongen nog zo klein, je wilt altijd dat hij of zij er leuk en verzorgd uitziet. Leuke truitjes en broeken, maar ook de sokjes en babyslofjes mag je zeker niet vergeten. In de webshop van babysteps.nl vind je veel verschillende soorten slofjes in allerlei kleuren en maten voor je kindje. Zowel voor meisjes als jongens is het assortiment in de webshop ruim, leuke kleuren en prachtige motieven zodat de slofjes altijd wel bij een leuke outfit passen. Omdat de slofjes gemaakt zijn van het beste leer voelen ze lekker soepel en comfortabel aan om de voetjes.

Heerlijk om op te lopen

Naast dat de babyslofjes ook erg leuk zijn om te zien, zijn ze voor de oudere kinderen ook zalig om in te lopen in huis. Buiten de deur zijn schoenen nodig, maar wanneer je thuiskomt met je kleine meid of jongen kun je het prima met de sloffen af. De onderkant van de slofjes zijn van speciaal materiaal waardoor je kind niet uitglijdt, ravotten en rennen door het huis zonder te vallen is geen enkel probleem. Zoek je een speciaal motief wat past bij een outfit dan zal je zeker wel wat vinden, van stijlvolle effen slofjes tot leuke felle kleuren is mogelijk. 

babyslofjes

Ook in de winter lekker warme voetjes

Of het nu zomer of winter is kinderen rennen en kruipen altijd door het huis heen, toch is het verstandig dan een paar babyslofjes voor de winter te gebruiken. Niet alleen blijven de voetjes lekker warm van je kindje, ze zien er gevoerd ook nog eens heel erg leuk uit. Zo sla je twee vliegen in één klap, ook de slofjes voor de winter zijn verkrijgbaar bij babysteps.nl in verschillend kleuren en uitvoeringen. Ook deze zijn gemaakt van echt leer en zien er luxe en solide uit, ook de zool is van ruw suède om het uitglijden tegen te gaan.