Geef een zwangerschapsbeeldje cadeau

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor die zwangere vrouw in je leven? Een zwangerschapsbeeldje is dan de ideale verrassing. Met dit bijzondere cadeautje verander je een van de mooiste periodes uit een moederleven in een tastbare herinnering die zij voor altijd kan koesteren. 

Het zwangerschapsbeeldje zal gemaakt worden door middel van een 3D scan van de zwangere buik van de aanstaande moeder. Het beeldje is geheel naar smaak aan te passen. Tijdens de 3D scan kan de zwangere zelf de poses kiezen. Uiteraard zullen wij ook advies geven over wanneer de scan het mooiste tot haar recht komt. Vervolgens kunnen oneffenheden worden weggewerkt of aangepast naar wens en kunnen het materiaal en de uiteindelijke afwerking worden uitgekozen. 

De beste periode

Een zwangerschap heeft natuurlijk wel een tijdslimiet en je vraagt je dan ook misschien af wanneer je vriendin het beste langs kan komen voor een scanafspraak. De meest ideale periode is ongeveer tussen de 32e en de 36e week van de zwangerschap. De buik is dan meestal op haar mooist. Als je vriendin een meerling verwacht is het verstandig om de afspraak nog wat eerder in te plannen. 

Wat er verwacht wordt

Tijdens haar afspraak hoeft je zwangere vriendin niets mee te nemen, of voor te bereiden. Het is niet noodzakelijk dat zij naakt is tijdens de 3D scans. Afhankelijk van haar wensen kan zij ook kleding, of ondergoed aanhouden. Tijdens de afspraak is er voldoende ruimte om eventuele voorbeelden met en zonder kleding te bekijken voordat ze haar keuze hierover maakt. Hetzelfde geldt voor de gewenste materialen voor het zwangerschapsbeeldje

Wanneer jij of je vriendin de afspraak inplant, reserveer je een tijdslot van ongeveer 20 minuten. Nadat de scans zijn genomen zullen wij samen eventuele ongewenste oneffenheden in de scan bewerken. Als je vriendin al weet wat ze wil, kan ze aangeven welk materiaal ze graag wil hebben. 

Cadeauverpakking

Je kunt ervoor kiezen om het cadeau in de vorm van een cadeau USB te geven. De USB komt in de vorm van een houten hart en wordt geleverd in een houten cadeaudoosje. Je vriendin kan de USB meenemen naar haar afspraak. Wanneer het zwangerschapsbeeldje klaar is, sturen wij de USB incl. een filmpje van het 3D model mee met de bestelling. Het is mogelijk alvast een bedrag aan de USB te laten koppelen. Voor het restbedrag ontvang je dan achteraf een factuur.