Kinderopvang Kosmo is een plek waar iedereen groeit

Kinderopvang Kosmo

Bij Kinderopvang Kosmo wordt jouw kleintje met open armen ontvangen! Hier staat spelen, leren en ontwikkelen centraal in een veilige en vertrouwde omgeving. De ervaren begeleiders zorgen ervoor dat elk kind zich speciaal voelt en de kans krijgt om zijn of haar eigen talenten te ontdekken. Alles wat je kind nodig heeft om te groeien, vindt hij of zij hier. Of je nu werkende ouders bent of gewoon op zoek bent naar een plek waar je kind plezier kan hebben, bij deze opvang zit je goed!

Dagelijkse avonturen en activiteiten voor de kleintjes

Hou je van avontuur en leuke activiteiten? Dan is de kinderopvang in Enschede de perfecte keuze! Hier worden elke dag spannende en educatieve activiteiten georganiseerd. Van knutselen en schilderen tot buiten spelen en verhaaltjes voorlezen, er is altijd iets leuks te doen. De kinderen leren spelenderwijs en ontwikkelen zo hun sociale en motorische vaardigheden. De begeleiders zorgen voor een afwisselend programma, zodat elk kind zich kan uiten en creatief kan zijn. Elk moment is een nieuwe kans om iets nieuws te leren en vrienden te maken.

Kinderopvang Kosmo

Gezelligheid en samen spelen in de peuterspeelzaal

Voor de jongere kinderen is er de peuterspeelzaal Haaksbergen. Hier draait alles om samen spelen en leren in een warme en uitnodigende sfeer. De kleintjes krijgen de kans om hun eerste stapjes te zetten in een groepsomgeving, begeleid door lieve en deskundige leidsters. Er worden leuke activiteiten georganiseerd die passen bij de leeftijd en interesses van de peuters. Iedereen heeft plezier en leert tegelijkertijd belangrijke vaardigheden die van pas komen wanneer ze ouder worden. Zo wordt de overgang naar de basisschool een stuk makkelijker en leuker! Bij Kinderopvang Kosmo staat de ontwikkeling en het welzijn van je kind op de eerste plaats. Hier krijgt elk kind de aandacht en begeleiding die het verdient. Kom zelf kijken en ervaar hoe bijzonder deze plek is!