Nijntje groothandel: wereldberoemd en nog steeds populair

Wie is er niet groot mee geworden: Nijntje. Wereldberoemd en nog steeds mateloos populair bij ouders en bij hun kinderen. En omdat ze als warme broodjes over de toonbank gaan bij menig speelgoedwinkel, heeft ook de groothandel in speelgoed alles van Nijntje in het assortiment. Een gekleurde collectie van Nijntje knuffels, serviesjes, boekjes en ander educatief speelgoed. Genoeg om je assortiment weer aan te vullen bij een Nijntje groothandel.

Nijntje knuffels als vrienden voor het leven

Maar misschien de meest populaire artikelen van Nijntje is nog wel de knuffel. Vaak wordt een Nijntje knuffel al als kraamcadeau gegeven. Het helpt een kind zich overal en altijd veilig te voelen. De knuffels zijn er in verschillende kleuren en stoffen. En ook nog eens in verschillende thema’s. Bijvoorbeeld een knuffeldoekje of eentje die de handen voor de ogen kan doen.

Assortiment Nijntje in de groothandel

Naast knuffels biedt een Nijntje groothandel je natuurlijk nog veel meer artikelen van Nijntje. Daarbij kun je denken aan speelgoed voor baby’s en peuters als servies of om mee te nemen in bad. Het speelgoed ziet er altijd fris, herkenbaar en avontuurlijk uit. Ideaal om als kind je er urenlang mee te vermaken of van te leren. 

kinderspel

Omdat het zo vaak gebruikt gaat worden door de jongsten onder ons, is het nog belangrijker dat de kwaliteit goed zit. Geen losse onderdelen die los kunnen gaan bijvoorbeeld. Een groothandel let daar dan ook extra op. Zo kun jij als bijvoorbeeld speelgoedwinkel pure kwaliteit verkopen. Een product dat lang meegaat. 

Meest populaire Nijntje producten

Het assortiment bij een Nijntje groothandel is dus groot. Kinderen kunnen met Nijntje speelgoed creatief spelen en leren om hun eigen fantasie te gebruiken. En het leert gewoon ook heel fijn op deze manier. De populairste producten zijn:

  • Nijntje knuffels
  • Serviesjes (van tin en kunststof)
  • Badfiguurtjes
  • Nijntje muziek pad
  • Nijntje regenmaker voor in bad.

De geschiedenis van de Nijntje knuffel

Voor de geschiedenis van Nijntje gaan we terug naar 1955. Het jaar dat Nijntje is geboren. De naam is afkomstig van konijntje, want dat is wat Nijntje is. Ze is bedacht door Dick Bruna, welke haar voor het eerst tekende tijdens zijn vakantie in Egmond aan Zee. Tijdens deze vakantie vertelde Dick verhalen aan zijn zoontje voor het slapen gaan. Verhalen over een klein wit konijntje dat in de tuin van vakantiehuis rondzwierf.

In de beginjaren van Nijntje zag ze er iets anders uit dan hoe we haar vandaag de dag kennen. In de eerste schetsen droeg Nijntje een broek. Maar Dick kwam later met het idee om haar een jurk te laten dragen en werd ze een meisjeskonijn. Ze zag eruit als een speelgoed knuffeldier: zittend en met slappe oren.In 1963 ontwikkelde Nijntje in de konijn die we nu kennen. Gedrukt in de bekende vierkante boeken. In deze boeken zien we Nijntje met haar oren rechtop en kijkend naar de lezer. 

Nijntje speelgoed inkopen bij jouw groothandel

Nijntje is dus echt uitgegroeid als een waar idool voor heel veel kinderen over de hele wereld. Net zoals andere bekende figuren als de karakters van Woezel en Pip of LOL.  Daarom hoort ze stiekem in elke speelgoedwinkel (online of offline) thuis. De producten die je vindt bij je Nijntje groothandel is niet alleen voor binnengebruik, maar zeker ook voor buiten.