Wist je dat geboortefotografie niet duur is?

Veel vrouwen die zwanger zijn, ervaren dit als een van de meest bijzondere periodes uit hun leven. Wat is er dan mooier om deze tijd vast te leggen aan de hand van geboortefotografie? Wanneer je voor de beste foto’s gaat, kun je contact opnemen met Pauline van Berkel. Zij is al vele jaren actief binnen deze sector en zij kan jou aan parels van foto’s helpen. Kijk daarom een keer op haar site om te zien wat zij allemaal in haar portfolio heeft zitten. Je zult merken dat zij van vele markten thuis is en altijd een unieke foto aflevert.

Geboortefotografie is goud waard

Wanneer je eenmaal bevallen bent, zul je merken dat je soms niet meer kunt voorstellen dat jou baby ooit in jou heeft gezeten. Wanneer je tijdens de zwangerschap geboortefotografie hebt laten maken, kun je nog een keer terugkijken op deze bijzondere tijd. Om het geld hoef je het zeker niet te laten want Pauline maakt foto’s voor heel schappelijke prijzen. Voor minder dan 650 euro heb je al een heel pakket aan foto’s en voor zeer redelijke bedragen, kun je nog aanvullingen op deze pakketten kopen. Bekijk daarom snel een keer wat zij tot nu toe heeft gemaakt en neem even contact met haar op als jij ook graag door haar vastgelegd wilt worden op de gevoelige plaat.

Heb jij speciale wensen?

Als jij bepaalde ideeën hebt voor een shoot, dan kun je deze altijd aan Pauline doorgeven. Zij zorgt er namelijk altijd voor dat jij de foto krijgt die jij wilt hebben. Als je dus graag buiten gefotografeerd wilt worden, kan dit altijd geregeld worden. Wil je het intiem houden? Dan kun je ook in een studio een shoot houden.